Carti

 

Inapoi

Proiectare asistata cu Autodesk Inventor. Indrumar de laborator
Dec
01
Editura FAST, Bucuresti, decembrie 2008
Format: A5
Numar pagini: 223
ISBN 978-973-86798-3-2
Greutate: 0.41kg
 

Proiectare Asistata cu Autodesk Inventor - Indrumar de laborator, Editura FAST, Bucuresti - 2008
Autori:
Prof. Dr. ing. Constantin STANCESCU, Sef lucr. Dr. ing. Daniel Silviu MANOLACHE, Sef lucr. Dr. ing. Corneliu PARVU, Sef lucr. ing. Ionut Gabriel GHIONEA, Asist. ing. Mircea Tiberiu MATEI

 

 

Cartea contine 19 lucrari de laborator si o serie de teme de casa in anexa. Lucrarile prezinta gradat problemele abordarii proiectarii asistate in ingineria mecanica. Totul este explicat in amanunt, astfel incat nu este necesara o pregatire anterioara deosebita pentru a intelege si aplica procedurile expuse.

Se porneste de la modelarea 3D a pieselor individuale, apoi se trece la modelarea ansamblurilor, a componentelor speciale, parametrizari, analiza cu elemente finite si se ajunge in final la animatie.

Ca premize pentru atingerea unei eficiente cat mai mari in insusirea de cunostinte, se presupune ca cititorul are o oarecare experienta in proiectarea asistata si ca dispune de pachetul software Autodesk Inventor.

Aplicand cu grija metodologiile expuse, cititorul va stapani rapid modelarea 3D si va capata gust pentru aplicarea in practica a tehnicilor moderne de proiectare asistata.

http://www.catia.ro/carti/c6index.htm

 

Puteti achizitiona unele dintre cartile mele in format electronic de aici:
https://play.google.com/store/books/author?id=Ionut+Gabriel+GHIONEA